ALC892__ML10.8.5_Final 2.0
0

By Deepak
(1)

2 Screenshots

About This File

Working ALC892 on a GA Z87M-D3H board for Mountain Lion

AppleHDA.kext

HDAEnabler1.kext

===== AUDIO DEVICE INFO ====

Audio controller found! Start Injection

Class code: [0403]

Model name: Unknown HD Audio device [8086:8c20] (rev 04)

Subsystem: [1458:a002]

PciRoot(0x0)/Pci(0x1b,0x0)

device number: 3

=== END AUDIO DEVICE INFO ==


What's New in Version 2.0

Released

  • Add the Final 10.8.5 version


  • Download this file


  • User Feedback


    Rinku Pal

    • 5
      

    Share this review


    Link to review
    • Similar Content

      • By ahmednoori94
        i installed rtl driver can't boot anymore
        hi
        i has cube i7 stylus running mac os x el capitan 10.11.2
        it has wifi usb soldered on board realtek rtl 8723bu
        so i installed this but after reboot i cant boot anymore any solution please??? can i boot with out re install it
        how can i install driver without stuck in bootloop next time please help
         
         
         
         
      • By LgnVcell
        System uptime in nanoseconds: 0
        CPU: AMD E1-2500
        Graphics: AMD Radeon 8000 Series
        Audio: Related (Sorry, won't specify in Device Manager)
        Ethernet: Realtek PCIe FE Family Controller
        Image: imgur.com/a/oa3e1
        Problem: Won't boot into installer because of "system uptime in nanoseconds: 0". Tried USBBusFix=Yes and that just makes my screen go black.
         
        Boot flags: amd -v -s hp GraphicsEnabler=Yes 
        (It's a laptop board in a PC tower. Stupid HP..) Also, this build was verified to work with the Niresh's version of Mavericks, which is what I'm trying to install.
      • By Potato_God
        Sound issue on HP HDX16, sound stuck at max volume
        Most sound issues in hackintosh are that some computers won't produce audio. In my case, the sound is stuck on maximum volume, it doesn't matter if I set the setting lower or mute the computer, sound still comes out at max volume. All drivers and kexts I have tried either allow me to have max volume and nothing else, or no sound at all. is there any kext or driver that will let me control my volume, or any other solution to this error?
      • By Aliensidobelieve
        Yosemite 10.10.1 Audio Issue
        Hi all.
           I have recently managed, for the very first time, to get my Yosemite 10.10.1 Hackintosh working a couple days ago, ever since, however, I seem quite unable to sort out all of the audio problems that comes with it. The first time I noticed the issue I was trying to use Garageband 10.1.2, whenever I played a key, it would work but sound like it was skipping/stuttering (the same used to happen on iTunes and any other sounds only when something graphical like dragging a window or moving the volume bar was going on) I thought it was a Kext related problem; my audio codec is Realtek ® ALC887, so off I went, testing every single corresponding piece of kernel extension to this codec, but the problem, of course, persisted.
            Later on I was tweaking my Bios and found out that my Mobo had some "Auto Turbo" mode enabled, slightly overlocking my CPU, I have disabled it (never been an overclock kind of guy) and then I realised that the audio problem got even worse; Which lead me to a deeper research: BUS Speed and Busratio. I have seen some threads where people successfully got rid of this same problem by adjusting Busratio and stuff, I use Chameleon Bootloader, so try setting it through Chameleon Wizard would be ok, but as frustrated as almost every AMD user might be, I'm helplessly asking myself now: "Where the heck can I get some info on my CPU`s BUS frequency/External Clock?" all the information out there is for Intel.
        Anyway, I have come to a point where my research is stirring me nowhere, so I came to ask for some help, any attempt would be dearly appreciated.
         
        My Specs are:
         
        AMD A8 6600k 3.9GHZ
        Gigabyte GA-F2A55M-S1 with Realtek ® ALC887
        8GB G.Skill Sniper 
        Zotac Nvidia Geforce GTX 650 DDR5 1GB 
        Corsair CX750 Power Supply
        160GB SATA HDD running Niresh's Yosemite 10.10.1 with Chameleon Bootloader
         
        Notes: I'm trying to get this sound fixed with onboard audio, HDMI is no solution for me, since I have no HDMI monitor available for use right now; also, I have just realised that when trying to watch Youtube videos, the audio problem is much less frequent, however, video and audio are not synchronised.
         
        Thanks in advance.
      • By Voicingspy
        Deep OSX Sound,HELP ME!!!
        Someone please help me,im running mountain lion in virtual box,but the sound is very deep,and sounds like a slow mo video.please help ASAP
        -Voicingspy
    • Popular Contributors