Correct preference pane Trackpad macOS Sierra 1.0.0
0

(0)

1 Screenshot

About This File

Delete the file "Trackpad.prefPane" in /System/Library/PreferencePanes/ ,

Copy the new one into the same directory ,

You can now open the trackpad panel and set it up.

For some reason does not save settings, but if you open the preferences panel of the trackpad reload the settings so add /System/Library/PreferencePanes/Trackpad.prefPane to start item in users and groups, your saved preferences will be recharged.

 



  • Download this file


  • User Feedback

    There are no reviews to display.

    • Similar Content

      • By Divyraj
        lenovo 3000 g430 keyboard and trackpad not working (mavericks 10.9)
        i have lenovo laptop 3000 g430 i was try to install mavericks in it and it successfully installed but keyboard and trackpad not working even USB mouse or keyboard not working so pls help me to solve this problem i was use this command for installation -v -F -x PCIRootUID=1
      • By hellno
        Dell E6420 - Yosemite - Trackpad kext?
        Hello All,
        I've successfully installed Niresh's Yosemite on my Dell E6420; everything works except for the touchpad (mouse) and battery status.
        Here's its specs:
         Intel Core i5 2520M Processor 2.5GHz
        250 GB HDD
        16GB RAM
        14-Inch Screen, Intel HD Graphics 3000
         
        I'd really appreciate it if you can help me fix this touchpad problem. I can live without knowing the battery status. I've tried installed a couple kexts found on Google but none of the works.
        Thank you.
      • By PepinoPorcelana
        Hi, i'm trying to run hackintosh in my laptop Asus f550cc but always when the system boot, my laptop turn the screen off and make a extrange noise. I don't have a Mac, so I tried with Niresh Mountain Lion, Mavericks and Yosemite and always make the same problem. I've tried to boot with bootflags and always boot at first time in secure mode but mi trackpad and my mouse don't work. I hope someone can help me.
      • By kamilgregorczyk
        Hello everyone, im having weird problem, my laptop has only usb 3.0 ports and none of them works, i've tried to reinstall GenerisUSB kext but no effect, and what's weird my mouse works during installation. Im using dell e7440 (Clover) i7 4600U intel hd 4400 and alps trackpad. Are any kext's available?
      • By ZenShredder
        Hello, so I'm new to the Hackintosh world but I've got my feet wet by attempting to install OSX Mavericks on my laptop. After a lot, and I mean A LOT of hours, trial and error, I've finally got it to boot and run the OS, which has been quite an accomplishment! However, there's still several lingering issues that are pretty vital to fix. I've done a lot of research on how to do so, but everything I've tried seems to be half-right or completely wrong and not work at all. Before I get started, let me list my system specifications, methods and steps I used to get to where I am now.
         
         
        My Laptop:
         
        Asus R510DP-RH11(based on the X550DP system)
         
        APU: AMD A10 5750M @ 2.5Ghz 4 Cores/4 Logical
         
        GPU: AMD Radeon HD 8650G+8670M 2GB
         
        RAM: 2X4GB 1600Mhz
         
        Drives: WD Black 2 Dual Drive(120GB SSD + 1TB HDD), WD Caviar Blue 5400RPM 2.5" Drive, CD/DVD R+W Optical Drive
         
        Display: 1920X1080 LED @ 60Hz
         
         
         
        1. Please note, OSX is NOT going on my Black 2 drive, Windows is currently installed on there and I don't want to mess with that. OSX is currently installed on my WD Caviar Blue drive, which is an internal drive from a previous laptop turned into a spare external drive to run OSX.
         
        2. The boot flags I've used to boot into the installer successfully and install OSX are: amd -v cpus=1(this was extremely hard to get to believe it or not, I tried up to 7 or 8 boot flags simultaneously at some point just to get to where I am!)
         
        3. I don't remember everything I customized when I selected how to install OSX, however I do remember turning off GraphicsEnabler, TRIM support for SSDs, selecting the Macbook Pro identifier and Chameleon Standard for my boot even though my motherboard boots in UEFI.
         
        4. My BIOS are very limited, I can remove secure boot, fast boot and enable the other two features(I can't remember their names) to load the Niresh USB, but outside of that there's no option to disable APU graphics, no other "advanced" options except how the motherboard reads from SATA, etc.
         
        -------------------------------------Troubleshoot Section-------------------------------------
         
         
        Okay, so now that's out of the way, let me explain my current issues.
         
        First off, OSX will not boot without the Niresh USB, I can select the drive and use the boot flags "-v" and "cpus=1" but without them or the drive, I cannot boot OSX at all. How can I make my drive independent and able to boot on its own? If I cannot, can I partition my WD Blue drive to have the Niresh USB and the OSX system so it only takes 1 USB port? If both are not an option, what options do I have then?
         
        My second issue is with wireless and bluetooth capabilities, my wireless drivers are from Ralink, however I have no clue what my actual wireless card model is. It does not say what it is on the Asus website, in the device manager or in the manual. I attempted to load some Kexts that were supposed to work, but they did not. Is there an extra step I need to take in Terminal or Kext Wizard?
         
        My third issue is my trackpad, the drivers for it aren't working at all. I honestly haven't attempted to fix this issue as it's been the least of my concerns considering that a wireless mouse can remedy this issue. However, I rely on a bluetooth mouse and not a wireless mouse to keep a USB port free, hence the conundrum of a catch 22(sort of).
         
        My last concern, not the least however, is my graphics problem. The resolution is stuck below 1080p, I'm assuming at x768 or something close to 720, but not 1080. There are also several graphical glitches when loading Launchpad and Safari, I haven't opened everything yet so there could be other programs that are affected, but mainly the graphics flicker and disappear for 1/10th of a second when moving around within the application. As I said before I cannot disable the APU graphics within my BIOS, I'm perfectly okay with disabling the dedicated GPU because I don't plan to run graphic intense applications like Photoshop or ZBrush in OSX, mainly XCode for learning purposes and Garageband/Logic Pro for audio design. As long as I can get one of the graphics cards to stop glitching out and functioning properly for my Hackintosh, I'll be happy.
         
         
        Thanks in advance for your help and support, I do truly appreciate it. I will try to answer your questions as best and as quickly as I can, however I'm not an expert(at least with Mac) so bear with me please! Thank you.
    • Popular Contributors