• 0

Freeze(?) At The Apple Logo And Changed Bios Resolution
1 1

Question

Hello everybody,

 

i wanted to install 10.8.5 on my pc 

(--> i installed the dmg with tansmac on a microSD because i hadn't a usb here)

in the boot menu i chose the sd, it started the clover bootloader (at the first time it had the normal resolution), chose mountain lion and started it

but i think on the apple logo it stuck 

how long should it take there at the logo? 

after about 10 minutes i restarted the pc because the pc hadn't done anything besides showing the apple logo..

and when my pc rebooted the resolution of the bios changed the size (now i cant see very much :/ )

is there a way to fix the resolution or the freeze? 

 

thank you for any help!

 

Computer Spec

 

CPU

AMD FX-8350

 

Motherboard

ASRock 990FX Extreme4

RAM

8 Gb

Dual

DDR3

GPU Nvidia GeForce GTX 670

2 Gb RAM

 

Microsoft Windows 7 Home Premium

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

I restored to a micro SD card too have you tried booting with -v and seeing where it stops at, when you do report back with a screen shot of the problem. :) happy hacking

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thats good 

you must boot with the flag kernel=amdfx

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

At niresh   i had trouble installing it got it working  by adding   kernel=hp       and turn off graphics inject but problem is know i cant boot   my mac i use same methored only this time i get             spleeping 10 before  exit      so no  susses in booting up mac any idea

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I restored to a micro SD card too have you tried booting with -v and seeing where it stops at, when you do report back with a screen shot of the problem. :) happy hacking

 

 

thats good 

you must boot with the flag kernel=amdfx

 

Where do i put in the bootflags?:D In the clover bootloader i'm not quite sure. .. 

Thanks for your help:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks i Found it :) 

It worked too :) with the bootflag of niresh it worked 

Now i need to look if the mouse fix is working 

But think MY problem is solved :) thank you all again!

And especially thank you niresh!

 

Is There any way to mark this topic as solved?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh and does anyone know something about the bios resolution? Did it change by anyone too? Is there a way to change it back? _______ok! I have no idea why and because of what, but the resolution has changed back to normal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1