• 0

Installer works but no hard disk
0

Question

Hi, I am trying to install mavericks. Installer works, but it does not detect my sata disk. In 'diskutil list' i have twelve separated disks, even i have only thumb drive and hdd plugged. What should i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Pc specs: Intel core i5 3550 Asus p8 h77 v le 16gb g skull ddr3 80gb sata hdd Intel hd 2500 graphics

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you changed your ur hard disk mode in bios to AHCI........change it then reboot.... and try..

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you changed your ur hard disk mode in bios to AHCI........change it then reboot.... and try..

Thank You for Helpin him Out :)
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hey guys i am trying to install osx on pc.but my hdd doesn't appear in the disk utility though i have set sata controller to ahci mode.i am booting the installer from my dvd drive,it has a sata port (not ide) .is that the reason why hdd getting detected

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also have the same issue. But the problem is there is no option in bios to change to AHCI mode. Is there any workaround of this issue???

 

Device:- Compaq Presaio V6500

Processor     :- AMD64 Athlon X-2

Motherboard :- Quanta 30CF

Chipset         :- NVIDIA nFORCE 560

BIOS              :- Hewlett Packard V-F.06

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0