• 0

Graphics & Audio
0

Question

I got the OS up and running everthing works fine but the Graphics and the Audio! I installed with and without voodooHDA.kext with I get the message there are no devices without it I installed the Mountain Lion Kext for my soundcard and still nothing worked I got build in sound from my M5A97 R2.0 MOBO

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0
Hi everyone!
I would like to ask for my help, ati 6450 + alc 887 HDMI audio mince've tried everything to serve somebody?
Voodoohda editing  :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

For those who has problems with sound after downloading the sound drivers then do this:

A mac/hackintosh mostly cant read 2 sound drivers. That's for a lot of computers.

IF you accidently downloaded/installed more drivers then find out witch one you did and deleate them. There are chances that you have this one:APPLEHDA

HDAenabler

If you got one of those in /S/L/E then deleate them.

Then download/install the latest voodoohda from multibeast and open kextwizard and repair premission and rebuild cache

When done restart the system and everything should work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Wait for tonight i have same radeon hd 6450 i will uplaod the kexts in the download section.i have the card fully working with hdmi audioa nd full comparability!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0