• 0

Opemu ud2 issue after updating to 10.9.2


Hello there, I have just updated to 10.9.2 from a fresh copy of 10.9, I followed the guide but everytime I go to boot I get "Opemu ud2" looping on boot. I have used the following flags (mach_kernel.bak -v, mach_kernel.bak -v -x, mach_kernel.bak GraphicsEnabler=No)


My system Specs are:


AMD FX 8350


Nvidia Gforce 760

128GB SSD with Trim Enabled


Any idea where I am going wrong?


Share this post

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Hi mx8media


After testing different alternatives, finally I have updated to Mavericks 10.9.2.

I have renamed my mach_kernel as mach_kernel_ok

I have made a backup of /System/Library/Extensions as Extensions.ok

I have updated with OSXUpdCombo10.9.2.dmg

After applying the update I have rebooted with the Niresh Mavericks USB Installer.

Then enter in Terminal and renamed the mach_kernel as mach_kernel_bad.

Renamed mach_kernel_ok as mach_kernel

Moved /System/Library/Extensions as  /System/Library/Extensions.bad

Moved /System/Library/Extensions.ok as  /System/Library/Extensions


Boot again with -v -x -f flags

After that repaired permissions with Kexts Wizard and Rebuilded System Caches.

Reboot again and that's all.


Regards ;)

Share this post

Link to post
Share on other sites
  • 0

@mx8media Nice one buddy, Might try the update when they release the AMD kernel (As download is down)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now