• 0

Stuck at Apple logo before the installation
1 1

Question

Hey fellows :)

 

I'm doing the 10.8.2 installation of Niresh to my 8GB USB. 

I've followed all the steps and checked the AHCI instead of SATA and such.So I move on to the booting, when i press a button so i get the boot options If i just press enter with no boot "commands", I stuck at the Apple logo screen, no loadin circle or anything just the gray apple, I've waited 15 mins but nothing happens.

 

So if I try booting with the booting command -v I get a black screen after some text that I'll try to show you, the text is very blurry but you might see what it says: 

 

https://www.dropbox.com/s/2kzccaqp581odv9/bild.PNG

 

Here's my specc:

System: Windows 7 Ultimate x64 CPU: Intel Core i5 4670K 3.4 GHz (Haswell) Graphics: Gigabyte GTX Geforce 660
 
Other Hardware: Motherboard: Gigabyte GA-B85M-D3H
RAM: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP

Thanks a lot! :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

your component is good try 10.9

 

when you try to install the mackintosh in customise remove these kext

GraphicEnapler kext

when you install the mackintosh and boot

if you stuck again use these bootflags

 

-x -v cpus=1

 

and try to capture high quality picture better then this 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

good day guys

    i can't start the installation of ML@ because it goes to black screen everytime i put boot flags

boot flags are "Kernel Cache"=amd -v busratio=13 cpus=1

 

specs

amd athlon 64 dual core

4 gig ram

256 vid card ati hd radeon graphics hypermemory 1919

 

thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

when i get home il look for a solution for You

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Amd Users Must Boot With

amd -v

amd64 -v

amdfx -v

Atom Users : atom -v

hp laptop users: hp -v

for users with instant reboot (Haswell): xpcm-free -v

ivy bridge: ivy -v

 

AMD Users Must Only Use Chameleon as Boot-Loader

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sir i tried every single Boot flags it always go to black screen. My bootloader is bootcd amd.iso 10.8.3. Does it make any difference in the bootloader? Maybe my graphics card is not supported by niresh ml2 sir?

My specs are:

Amd athlon 64 x2 dual core 2.1ghz

4gig ram

Ati radeon hd 3200graphics 256mb

Thanks sir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1