• 0

amd athlon 2 problem boot apple logo screen and don't start



here is my problem

i think my bios is well configurated   sata ok but i don t have acces to mode HPET

so i activate with cmd:bcdedit /set useplatformclock true


i create usb boot and when i start

i have tried many boots (ex amd -v -x -busratio=20 ............and more

and i have the same problem

logo apple screen begin and nothing at all......after one hour nothing after two hours nothing after....nothing


so please an idea

my spec 

lattop packard bell easynote lj73

Mobile DualCore AMD Athlon II M300, 2000 MHz (10 x 200)
      Nom de la carte mère                              AMD Corp. Bali
      Chipset de la carte mère                          AMD M785, AMD K10
      Mémoire système                                   4go
      DIMM1: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD                  4 Go DDR2-800 DDR2 SDRAM  (6-6-6-18 @ 400 MHz)  (5-5-5-15 @ 333 MHz)  (4-4-4-12 @ 266 MHz)
      Type de Bios                                      Insyde (08/25/2010)
      Carte vidéo                                       ATI Mobility Radeon HD 4200 Series  (256 Mo)
      Carte vidéo                                       ATI Mobility Radeon HD 4200 Series  (256 Mo)
      Accélérateur 3D                                   ATI Mobility Radeon HD 4200 (RS880M)

Share this post

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now