• 0

Intel HD4000 black screen on Niresh 10.9.2
0

Question

I've installed the Intel HD 3000 y 4000 Native in mac osx 10.9.2 but now after the apple logo my screen turn black, Dont have video.

 

Some body help me ?

Or what I can try ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

me too i had that problem,help brothers :)

Do you fix the problem ??

I dont yet

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Witch drivers did you install?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Witch drivers did you install?

Thanks for answer...

 

I've installed the Intel HD3000 & 4000 NATIVE  for 10.9.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

But you updated To 10.9.2 and the Pc Booted Fine ? and then You Install The Graphics Kexts ?

because some times Updating To 10.9.2 The system Wont Boot.Thats

why i ask.If you install the Graphics Kexts Before or After 10.9.2

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

But you updated To 10.9.2 and the Pc Booted Fine ? and then You Install The Graphics Kexts ?

because some times Updating To 10.9.2 The system Wont Boot.Thats

why i ask.If you install the Graphics Kexts Before or After 10.9.2

After of install the update 10.9.2 , dont booted, but I try with -x -v, and yes has booted
So, I've installed the graphics kext what I told you
But  later dont boot any more.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

boot with -v and post a picture to see if is Graphics related Like You say

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

boot with -v and post a picture to see if is Graphics related Like You say

I dont have a camera ... 

maybe later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

boot with -v and post a picture to see if is Graphics related Like You say

I reinstall Niresh Mavericks 10.9

Now when I've installed the graphics kext my screen turn black after the apple logo.

I try to boot with -v

 

And see this line

Kext com.apple.driver.AppleIntelSNBGraphicsFB start failed (result 0xdc00400a)

Kext com.apple.driver.AppleIntelSNBGraphicsFB failed to load (0xdc008017)

Failed to load kext com.apple.driver.AppleIntelSNBFB (0xdc008017)

 

What I will Can do ?

 

_______________

I installed this kext: http://www.hackintosh.zone/file/127-intel-hd-3000-hd-4000-driver-for-mavericks-109/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0