• 0

OS X Maverick 10.9.0 On toshiba Satellite L700
1 1

Question

Sorry for my bad english I have an PC  toshiba Satellite  L700 intel core i5 4Gb Ram 700Gb HD Nvdia GT m512 
I prepared my usb for installation 
I have booted it and the installation  works  untill the last 4th minutes of instalion and an the installation interrupted

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Thanks @Devonic && @
I have fix the problem
but i have an other  one  :lol: 
The Os was installed but whene after the screen of boot the screen come all black 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Its Me again Which Graphics Card do you have ? this should be related to your graphics card.

Boot with GraphicsEnabler=No

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Its Me again,

Glad that you managed to install, but hold. Its going to take a few days more ;)

Start with -v flag and tell where it sticks (just 2 last lines you can read)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have same graphic, i assume its optimus for you too. Only intel will work. Remove all nVidia and ATI kexts.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1