• 0

Can't boot from flash drive on GA-P35-DS3R
2 2

Question

I wanted to turn my pc into a dual boot OSX and windows 7. After downloading the image file I followed this guide: http://www.macbreaker.com/2014/01/install-osx-mavericks-on-pc-with-niresh.html
 
PC specs:
Motherboard: GA-P35-DS3R
Ram: 6GB (2x 1GB Corsair 2x 2GB ADATA, not sure about the models)
CPU: Core2Duo E8400 3GHz
HDD: WD Blue
GPU: Nvidia GTS 450
 
I created the bootable drive with win32diskimager and when trying to boot from USB-HDD I get the following screen:
1396789123__img_20140406_153411.jpg
 
My BIOS was set up using the guide. I first thought that the drive wasn't bootable, so I tried to create it with usbit and then with transmac, same screen as before.
 
The drive in transmac looks like this:
1396789351__screenshot_1.png
 
I hope you can help me figure out why I did wrong guys, most of the parts in my build were reported as working with hackintosh

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

@Zsolt Székely

Are you sure your are using a .dmg file instead of an .ISO file ?

Burning an ISO file to the USB will render it unbootable

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Zsolt Székely 

1) Format your USB drive in FAT32 format in windows 

2)Open up transmac :

Right Click your drive and select > Restore with Disk Image 

Point to your Niresh Mavericks .dmg file 

And let it write the image to the USB 

 

3) Try Booting with the USB drive now

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I figured it out that my motherboard lists usb drive in hdd even though it has USB booting. I'm gonna try this once again. Thanks!

EDIT: I followed the instructions, but same screen is displayed :(

EDIT2: I managed to burn mountain lion to a DVD and it successfully booted, then on restart it froze on apple logo screen with an exclamation icon over it and the spinner stopped too. I restarted the PC and it froze again so I restarted again. Now I'm in a desperate situation since on the 2nd restart my monitor didn't show anything, PC started like normal, no beep, all fans running but nothing displayed. So I'm at a point where I don't know what to do. I tried unplugging the cable and letting it sit for 5 minutes just in case it would have been on sleep, but nop. It's weird that such thing could happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2