• 0

Need help to hackintosh my Samsung Laptop
2 2

Question

First of all thanks for helping (if you do)

 

I downloaded the mavericks . ISO and burnt it in a dual layer dvd, tried to install and when booting with the ' -x ' flag my laptop rebooted suddenly, then I tried to boot without any flag and i got stuck in the first apple screen while it's loading until a 'forbidden' icon appears in from of the apple logo (like the forbidden icons where you can't park your car) and then nothing happens, I couldn't go any further than that. then I had to turn off the laptop.

Also then I couldn't even boot into windows 8.1 and had to make a repair for getting it going again... I have to admit I am a noob with this and also i tried to do some research and found nothing about installing os x into my laptop..

 

now I'm downloading the mountain lion . ISO and I will try that later on, but I would really like to get some help from you with os x Mavericks right now .

 

at least I'd like to get to the installing screen and then see if I can do something from there, any idea of flags that I could use ?

 

 

my notebook specs are:

 

intel i5 with hd3000 graphics, sandy bridge

4gb RAM

620gb HDD

 

the model is Samsung np-rv420, if you know something about this models and installing os x, please tell me ! 

 

thanks again for reading and helping out if you do ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

@tanittoo

why don't you try downloading the .dmg instead and writing it to a USB Drive, it's much faster and more reliable.

Try to boot with -x -v GraphicsEnabler=Yes OR -x -v GraphicsEnabler=No

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks a lot for replying man, I will try that next and I will write what happened here ! cheers 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Devonic I tried with -x -v GraphicsEnabler=No and my laptop restarted, then with -x -v GraphicsEnabler=Yes and I had an error with, i think, the bluetooth drivers, or kexts, It kept saying this 

 

10253275_10203937202575129_1317949476_n.

 

and after a while it said 'Still waiting for root device' and the dvd stop spinning. Had to restart and came back to windows.

 

Any suggestions ? thanks again for helping 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

Try to no install all video kext.

Are you a nvidia optimus?

Sorry for my bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@tanittoo

I might be speaking to a wall, but have you tried downloading the USB .dmg image instead ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks for the reply, I will try the dmg next, the problem is that i do not own a 8gb usb 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2