• 0

Niresh no start installation.
1 1

Question

Hi there. Sorry for my english.
 
Try to install maverics on my computer
 
asrock z87mpro4
i5 4570 
crucial balistix sport 1x8gb 1600MHz
WD caviar black 500gb
 
On the screen where I choose to start niresh after selecting returns there again. I tried -v,-y,-x but there me back

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

  • 0

Try boot flag xpcm-free -v -f

 

OR

 

XCPM-free -v -f

Edited by Aman
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Down load patched mach_kernel from download section.

 

Prepare your USB as per guide.

 

Then mount this USB in windows using TransMac (google it).

 

Now in TransMac-mounted USB, replace the mach_kernel with downloaded one.

 

Flags should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In Transmac can't open folder. i clic in usb flach and doble clic in NireshMaveriks but no open.

post-48264-0-27447800-1397820633.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Picture doesnt look normal too. USB had to be in HFS+ format and "+" had to be there with folders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried but the same effect. Now i try download all new. Which file should I download usb or iso

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I download from 3 diferent places but nothing with unibeast nothing. I thing the problem is my pc.

 

-F nothing :headbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Unibeast? Niresh shouldnt not be prepared with Unibeast. But if you mean you tried Unibeast menthod too and it didnt work then it should be something in your hardware setup. Any USB device may be.

 

If your not giving up yet then try MyHack vanilla installation too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes i mean Unibeast menthod. I disconect evriting.Now i have only Mobo with procesor, ram, Hard disc with 2 partitions and wireless kayboard an mise

 

From thise guide i don't change only HPET but i no see this option in my UEFI.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

xpcm-free and boot no problem. But now 2 new problems

1.I have 1 hard disk with 2 partitions. 1 for windows and 1 for mac. I cant erase partition for mac in disk utility "volume erase failed with the error couldn't modify partition map" . I instal in external hard disk.

2.After instal os x and after first restart i have problem in this picture.

post-48264-0-28565900-1397896590.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Its done. Only -x and no problems i instal some kext with multibeast and now work THANK YOU

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1