• 0

GeForce 9400 GT has UI graphical issues
3 3

Question

GeForce 9400 GT displays lots of UI (fonts, elements...) buggy. Additionally, a little amount of games have the same issue. Screenshots included. Any ideas please?

 

GPU: MSi GeForce 9400 GT 512 MB

CPU: AMD Athlon 64 @ 2,21 GHz

OS X 10.9.2

Bootloader Chameleon, kexts are taken straight from NVIDIA drivers for Mac (they worked the best; alot of others there were tried did not work at all or worked badly).

 

1397841918___2014-04-18_212310.png

1397842220___2014-04-18_212323.png

1397842265___2014-04-18_212456.png

 

Thanks in advance.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

You've gotten farther than I have with the 9400GT in Mavericks.  Have you had this card/mainboard running in any other version of OS X?  I'm, still, using 10.6.8 with a custom DSDT and the Apple default drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I have exactly the same issue. Hardware matches, used 8800GT drivers from NVIDIA site (I've tried a lot of different kexts from different sites, but none of them worked, except the official NVIDIA drivers).
Additionally, when I take screenshots (Cmd-Shift-3/4) or when I copy and paste an image, the colors get broken: it can become pink, green or whatnot.
 
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

He usado los drivers directamente de NVIDIA sitio.

Greetings, I read you had problems with your kexts GF 9400GT 
You could solve the problem with the nvidia drivers official website? 
I appreciate your reply :) I'm in the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
3 3