• 0

ADBLOCK
1 1

Question

hi,

wy do you block me when i use browser without ADBLOCK or other's ??

i download specialy for niresh 2 or 3 browser which are clean ,

and Under Mavericks i have no acces to the site

please unblock me

tk's

REDTOX

Under Windows to can post

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

@redtox hi the Adblock doesn't shows for browsers without Adblocking softwares

if you use one please add this site to the exceptional list

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I can no longer use the site Niresh normally after being blocked once it seems to be definitive; 
review your system blocking, because I am obliged to fair manipulations not possible to have access. SEVERAL browser I use no lock but to no avail. I STILL BLOCKED AM. 
The system I use to have access to my account is too complicated to be exploitable. As a member ordinator After downloading, I do not think it's very cool 
 
(automatic translation)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i can just use internet explorer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same issue, every page I visit in hackintosh zone produces the same message:

Hii

I Don't Charge anything for using this site, Please disable Adblock so i can pay the server cost, Thanks

 

I don't have any adblocker installed on my browsers, I can't access  :(

I have tried to access with Mavericks, Yosemite, Fedora, Ubuntu, Windows, iOS, with difference browsers (Firefox, Safari, IExplorer, Chrome,...) and I have the same results, the same message.

I don't know if this site use a system cache like varnish and the pages could be stored in the cache.

 

Any help please?

 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having the same problem, when I view the forums and downloads section on my iPhone or iPad, I have the same problem. I uninstalled Adblock on Firefox and Chrome, did a sweep with CCleaner, nothing. Removed Chrome and Firefox, did a clean install, still nothing. I've learned to become rather quick to know where I'm going in the meantime, but a fix for this soon would be deeply appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1