• 0

Need Help...Stuck At Apple logo after install (Maverick)
1 1

Question

My Build :

 

Intel dz77bh-55k           Motherboard

 

Intel ® i5 2500k          Processor

 

Msi nvidia n210 1gb     Graphics Card

 

3 4gb kingston ddr3      Memory

 

2Tb  Harddrive

 

Mbox2 is what I use from My audio

 

 

I have Installed Maverick many times over trying to zero in on the problem....my first install..when the osx booted first I got a kernel panic about the power management...no sure what to do I read up a few forums and re installed it enabling the disabler kext and nullcpupower kext

 

after re-installing the osx..maverick does not boot i am stuck at the Apple logo for first boot into Osx.

I have tried a few flags and nothings seems to work...any ideas???????? really wanna get this up and running if it can.

 

what do u think? @Deepak @

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

@Andrew Watson Please install then boot with -v post a picture so we can suggest you a solution.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@   I should have mentioned tht I partitioned my hard drive And is currently running windows 7 on it

post-34143-0-07273200-1399061334_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So I found the problem!!!...I jus needed to update my motherboard's bios and everything works fine so far...not been able to get on the net as yet tho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1