• 0

Working Mavericks Build Report + A few troubles that still needs fixing...
1 1

Question

My Working Mavericks Build:

-----------------------------------------------------------------

AMD FX 6100 3.3 Ghz 

Asus M5A97 MoBo

ATI Radeon HD 6850 GPU *1 GB GDDR5*

GSkill RipJawsX 4GBx1 DDR3 RAM *1600Mhz*

Cooler Master Hyper 212 Evo

Cooler Master Thermal Fusion 400

Cooler Master GX 550W PSU (PFC=Yes)

Iball Nirantar UPS (1000 VA, 600W, Simulated Sine wave, Maximum Transfer Time:14ms)

Logitech G100 Gaming Combo

Razer Goliathus Mouse Pad

Microsoft XBox Controller

Samsung 200 GB 7200 RPM HDD *Boot Drive*

WD Green2.0 TB 5400 RPM HDD *Storage*

WD Green 3.0 TB 5400 RPM HDD *Storage*

AOC 22" e2243Fw2k LED Monitor *HDMI*

Logitech C110 Webcam

Altec Lansing 2.1 Speakers *HDMI Audio Out*

LianLi Lancool Dragonlord Cabinet

 

TP-Link TD-W8951ND Wireless Router

TP-Link TL-WN721N Wireless Adapter

 

Wifi adapter and HDMi Audio doesn't work. If I plug Audio jack in my MoBo's rear port, it'l work.

 

Check this post to see how I installed Mavericks on my Build. 

 

http://www.hackintosh.zone/forums/topic/2317-niresh-mavericks-works-like-a-breeze-no-wifisound-and-multiboot-with-windows-fails-miserably-needs-your-help-desperately/

 

After installation, Select System Reserved Partition from Niresh Bootloader to boot into Windows.

 

But I still got some problems left.

 

* Display won't work after waking from Sleep. I tried Safe Sleeper by Niresh, worked a couple of times. Didn't work today. Will check again and let you know.

 

* HDMI Audio doesn't work. I have to plug in the 3.5mm jack every time to my Mobo's rear port. I need HDMI Audio for my DTH.

 

* Can't change Default Boot option to windows. I used EasyBCD from Windows, but it doesn't work. (Check the links below for screenshots of my "org.chameleon.Boot.plist" and my "diskutil list terminal command".

I have changed Default Partition to System Reserved partition which has the Windows Bootloader. But still Niresh Mavericks is the Default Boot OS.

And one more annoying thing. After every time I change the default partition, the Disk Numbers change.

What am I doing wrong.????

 

http://www.mediafire.com/view/myfiles/#2fkr1179tr170rw

 

http://www.mediafire.com/view/45d6ov2qfqv16ig/Screen%20Shot%202014-05-11%20at%2011.52.05%20am.png

 

http://www.mediafire.com/view/myfiles/#0x4ihvtel3ap9th

 

 

Thank you for reading... Adios'...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1