• 0

Audio for Gigabyte lagging not playing
1 1

Question

Hello there i have install the system and all think working will nvida 460 Gtx

amd ii 10555t

but i have problem with sound it is lagging all times i cant play any youtube sound will get to much lagging when playing the video i am using voodoo

 

Gigabyte GA-870A-UD3, Socket-AM3+

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

hello there thx you very much for fast answer  :bigsmile:

  1. Realtek ALC892 codec just try install but still lagging when play video 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey i found solution just fixed my B8M D3H.Just download multibeast and install DSDT according your codec then your done. :emo:  :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey i found solution just fixed my B8M D3H.Just download multibeast and install DSDT according your codec then your done. :emo:  :cool:

 

Just tryed not working for me :headbang: :headbang: :headbang:  they are sound but lagging and not clerea

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

you have to delete the previous installed kext first.From system>library>extension>kext>voodohda.kext

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1