• 0

Video Problem after OSX Maverick installation
0

Question

Hello,

First of all I wish that you excuse me for my bad english!

I have a problem after install Mavericks 10.9 in my PC with Gigabyte GA945GCM-S2L and GPU Nvidia Geforce 210 all goes well until I reboot after the installation process has finished, chamelon start in graphic mode and the apple logo is on the screen, but the desktop does not come out, I get a black screen on my monitor. I have tried to start in single user type grafix etc but nothing to do.

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Boot from the USB again, try:

 

-x -v GraphicsEnabler=No    OR  -x -v GrpahicsEnabler=Yes 

One will work hopefully, then you can patch with multibeast/slytherin and get the needed kexts from the downloads section :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

I have boot from the USB and ainstall with GraphicsEnabler=No all is gone well!

Now I have only low risolution 1024x768.

I have as GPU Palit Nvidia Gforce 210 1gb ddr3.

What are the best kexts for this GPU.

 

King Regards

:clapping: :clapping: :clapping:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As far as kexts go, there may be one in the downloads section on this site or if not, I am sure if you just google "gt210 mavericks kext" you will soon find one :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0