• 0

Radeon HD 8610G not beimg detected
4 4

Question

Everything is working great but I cant get my graphics card to work. In the system info, it says 4gb display. Ive looked around and havent found an answer for my graphics card

These are my laptop specs

AMD A-10-5745M APU

AMD Radeon HD 8610G + 8500M Dual Graphics

Device ID: 9910 I believe

RAM: 8GB

I know I'm missing so things but I dont know what so please tell me if you need anything else. Any help would be appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 0

your inbuilt graphics is not supported 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh, so there no work around? DCIPManager reads it as a Radeon 7XXX HD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, it seems i was wrong about what maverick detected as and I'm not good with DSDT stuff (like that would help anyway) but i wanted to ask if there is anyway to make the transitions on Maverick less glitchy for me. Switching between virtual desktops, opening launchpad, and such are very choppy. Is there anyway to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No I'm not using a virtual machine. This kext uses dsdt as well right? I don't know how to do that stuff so could you show me how? I'll try that kext as soon as I can.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thats good i have already told it will not work in Mavericks may be Yosemite ,,need to have some patiences 

 

try kexts i give you i will also try to patch your DSDT 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hi guys, i have finish install mavericks, and i get a problem with my graphics,
my graphics is amd radeon 7500/7600 with 1 gb dedicated,, if i used clover vram only 4mb , while i used chameleon vram only 3mb, please help me to solved it,

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try out above kext in post 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Im on 10.9.0 and it doesnt work. Ill try upgrading to 10.9.3 and use it then. 2 question though. Do I have to upgrade in order or not and what do I have to reinstall before upgrading besides kexts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

you are trying on Virtual machine ??is I'm right ??

wait Yosemite is out has various graphics support RX290 is sured 

 

here are some kexts http://www.hackintosh.zone/file/416-amd-r9-290/ 

test and report back

Hey there!

I run Yosemite on virtualbox!

Everything works fine but my graphics! They are too slow!

My laptop uses: AMD Radeon HD 8550G + 8500M! What exactly should I do with these kexts??

Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
4 4