• 0

Stuck At Black Screen After Booting
2 2

Question

16 answers to this question

  • 0

Hey Niresh,

i was facing the problem of black screen after apple logo load

But i reinstalled the Nirosh, with the Backup graphics kext enabled, and now the screen is o.K, really thanks

Now, the problem is diferent: after setup the user account, and what else, and come to Desktop screen, the Mouse of my laptop trackpad isn't working. 

the keys of th keyboard seems to work normally, but i can't even move the arrow of the mouse.

Is there a suggestion to fix it??

(As i'm not at my house, i didn't test a 3rd party USB mouse)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hi guys... i have the same problem.. surprise:.... its working with hdmi external screen only! which is nice.. but not working with laptop screen

i have tried to install other 2 Mavericks methods : Myhack and Unibeast, but same problem. the video goes to the Hdmi port.

 

My laptop - Dell Inspiron 7720 i7 3610 with Hd4000 and Nvidia 650

 

and Niresh... Thank u very much .

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hi guys... i have the same problem.. surprise:.... its working with hdmi external screen only! which is nice.. but not working with laptop screen

i have tried to install other 2 Mavericks methods : Myhack and Unibeast, but same problem. the video goes to the Hdmi port.

 

My laptop - Dell Inspiron 7720 i7 3610 with Hd4000 and Nvidia 650

 

and Niresh... Thank u very much .

Hi!I have the same laptop and the same problem. Black screen, but the hdmi is working well. However the system recognise the internal display and the monitor connected via hdmi. If I change the display in settings, nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I found a solution that worked for me: With MultiBeast install Mac Pro 5,1 system definition.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You can only use 1 monitor at a time and this problem will go away. Not sure how to activate 2. I think if you use 2 they must both use the same method of output. (You cannot output one HDMI and the other DVI)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having this problem also. I have it set up with DVI and have attempting GraphicsEnabler=No I am currently unable to get anything to work. I have attempted many commands. Any further suggestions please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just boot with -s and then when you get #root the writing will stop moving' type mount -uw /, the. cd /System/Library/Extensions, then mkdir intel_back, then mvAppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back, then type reboot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2