• 0

Full install not work... vmware all is ok
1 1

Question

Hi,

 

this is my config :

 

 
Windows 8.1 Professionnel 64-bit
Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 45 °C
Technologie Haswell 22nm
12,0 Go Canal-Double DDR3 @ 666 MHz (9-9-9-24)
MSI B85-G43 GAMING (MS-7816) 
NVIDIA GeForce GTX 670 (MSI) 2Go
111GB SanDisk SDSSDX120GG25 (SSD)
1863GB Western Digital WDC WD20EARS-60MVWB0 (SATA)
DVD ATAPI iHAS122
Realtek High Definition Audio
 
AHCI enabled, HPET enabled.
 
Mavericks works amazing with Vmware
 
But when i want install mavericks on hdd ( or lion,snow leopard etc... ) with a Niresh iso,  i can't !!!
 
Installation reboot forever ( with usb and dvd, with clover too) when appear the grey font with white apple, at the beginning of installation.
 
The same with GraphicEnabler=Yes  (or not)
 
The same with GTX670 inside and offside the pc....
 
I see in all forum a lot of guys have problems with the same motherboard. Do you have a solution ??
 
Thx for response.
 
PS : sorry for my poor english.
 
Br

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

use as bootarg: xpcm-free

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I try your solution sloeberGJ and i say you.

 

Yes dhmac, i try to install this release ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

WORKS !!! thx for your help sloeberGJ !!

 

Need in multibeast activate GraphicsEnabler=No for normal boot ( freeze in grey font with Yes)

 

Thx a lot - SOLVED

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1