• 0

Help: Toshiba Satellite C40D-A Can Not Install Os X


good morning every one, i just want to ask if what is wrong with my installation of 10.8.2, i have successfully made a partition for my ML yet when it comes to 7 minutes before completion, a yellow triangle bust up my screen and tells me my installation has FAILED and i need to restart. 


I have used boot flags such as:

amd, -v -x npci=0x2000 GraphicsEnabler=No, I have combined them hoping I will have a successful one. Sometimes I got kernel panic especially when I remove the AMD kernel.


Lastly, i just want to inquire about the missing Kernel, the one after the Bootloader kext. 


Hope someone will help me. Below is my dxdiag copy paste of my laptop:


System Information
Time of this report: 12/22/2013, 04:24:05
       Machine name: KHASHYAH
   Operating System: Windows 8 Pro N 64-bit (6.2, Build 9200) (9200.win8_gdr.130108-1504)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: TOSHIBA
       System Model: Satellite C40D-A
               BIOS: 1.00
          Processor: AMD E2-1800 APU with Radeon HD Graphics (2 CPUs), ~1.7GHz
             Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 1604MB RAM
          Page File: 1255MB used, 2012MB available
        Windows Dir: C:Windows
    DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
   User DPI Setting: Using System DPI
 System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
     DxDiag Version: 6.02.9200.16384 64bit Unicode
isplay Devices
          Card name: Microsoft Basic Display Driver
       Manufacturer: (Standard display types)
          Chip type: 
           DAC type: 
        Device Type: Display-Only Device
         Device Key: EnumROOTBASICDISPLAY
     Display Memory: 256 MB
   Dedicated Memory: 0 MB
      Shared Memory: 256 MB
       Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (64Hz)
       Monitor Name: Generic Non-PnP Monitor
      Monitor Model: unknown
         Monitor Id: 
        Native Mode: unknown
        Output Type: Other
        Driver Name: 
System Devices
     Name: Network Controller
Device ID: PCIVEN_168C&DEV_0036&SUBSYS_061211AD&REV_014&3A4E89300A8
   Driver: n/a
     Name: PCI standard host CPU bridge
Device ID: PCIVEN_1022&DEV_1702&SUBSYS_00000000&REV_003&24116FE&0&C2
   Driver: n/a


Share this post

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now