• 0

i5 3570k problems, z77-DS3L problems, 10.9.3 problems
1 1

Question

Recently, I decieded to build another hackintosh.  It's been 4 years since my last 10.6 build and

I remember having almost no trouble out of my Q6600 Gigabyte H61 motherboard combo on that build.

 

This time I purchased compliant components

Intel i5 3570k

Gigabyte Z77-DS3H

OZC Agility2 256GB SSD

12GB Corsair Vengence Ram

TP-Link WDN4800 wireless PCIE

Corsair 600W PSU

 

I built the niresh USB and over the course of the weekend was able to install it and somehow I updated it.

But Im still having lots of issues.  No sound, the intel graphics are not working correclty, the screen redraw makes it obvious that something is not identifying.  I can only boot in safemode or when that fails -v -f -x.

 

Here's a couple of pictures of it failing.  Booting in -v gives me several issues but no apparent panic so I'm a bit lost.  I can see that my SMC is erroring out, the CPU isn't identifying and probably others I'm missing. 

 

Anyone have a clue as to how to fix?

 

<a href="http://s187.photobucket.com/user/Chaiyz/media/Mobile%20Uploads/IMG_20140616_134309.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i187.photobucket.com/albums/x305/Chaiyz/Mobile%20Uploads/IMG_20140616_134309.jpg" border="0" alt=" photo IMG_20140616_134309.jpg"/></a>

 

<a href="http://s187.photobucket.com/user/Chaiyz/media/Mobile%20Uploads/IMG_20140616_134255.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i187.photobucket.com/albums/x305/Chaiyz/Mobile%20Uploads/IMG_20140616_134255.jpg" border="0" alt=" photo IMG_20140616_134255.jpg"/></a>

 

I also have the new chameleon wizard installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1