(Works) MSi H55M-ED55 - NVidia 9600GT
0

1 post in this topic

My config
 
CPU: Intel Xeon X3440
MB: MSi H55M-ED55
GFX: Zotac GeForce 9600GT 1GB DualDVI
HDD: 2x1TB Seagate Barracuda
RAM: 4x4GB G.Skill DDR3 PC3-17000 1600MHz Ares Serie (XMP Profil)
Display: 2x Dell P2312H 
Extra: USB 3.0 4Port PCIE Card (Inateck runs OOB)
 
DSDT: patched
Kext: AppleHDA (Patched), RealtekR1000SL, FakeSMC.kext (6.9)
Bootloader: Chameleon 2.2.2377 with NVRAM
SMBios: iMac 11,3
 
everything runs like a charm !
 
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>DSDT</key>
<string>/Extra/DSDT_H55M-ED55.aml</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>Yes</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1920x1080x32</string>
<key>IGPEnabler</key>
<string>No</string>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>SMBIOS</key>
<string>/Extra/SMBios.plist</string>
<key>Timeout</key>
<string>5</string>
<key>UseKernelCache</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0