• 0

Can't boot after installing 6970 pkg
3 3

Question

So as the title says, I installed my Radeon 6970.pkg and now Yosemite won't boot. 

 

The last string of text before it stops loading is, (kext com.apple.driver.AppleMobileDevice 303009000 is in exception list, allowing to load.) So I have no clue how to fix this issue, can someone help me please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Yes i can help you :P

 

Boot in single user mode by adding the bootarg -s.

 

execute the following commands:

/sbin/mount -uw /

kextcache -update-volume /

kextcache -system-prelinked-kernel

kextcache -system-caches

 

If it hangs on segmentation fault 11 just try again

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes i can help you :P

 

Boot in single user mode by adding the bootarg -s.

 

execute the following commands:

/sbin/mount -uw /

kextcache -update-volume /

kextcache -system-prelinked-kernel

kextcache -system-caches

 

If it hangs on segmentation fault 11 just try again

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hi guys am new to the hackintoshing stuff :)

 

I got my laptop hp dv 17 leap motion to install OS 10.10 with MacPawn 1.3 

 

problem is I can't boot into the OS I have used the upove code /sbin/mount/ -uw /  all the way to the end and I added "exit" to the code and I managed to go the welcome screen and went all through setting up the mac stuff until the final screen with the three check marks and then froze there for about 2 min so I decided to reboot the system now I get kernel panic allocmem: failed assertion 'adde' 

 

Please help !!! thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hi guys am new to the hackintoshing stuff :)

 

I got my laptop hp dv 17 leap motion to install OS 10.10 with MacPawn 1.3 

 

problem is I can't boot into the OS I have used the upove code /sbin/mount/ -uw /  all the way to the end and I added "exit" to the code and I managed to go the welcome screen and went all through setting up the mac stuff until the final screen with the three check marks and then froze there for about 2 min so I decided to reboot the system now I get kernel panic allocmem: failed assertion 'adde' 

 

Please help !!! thanks in advance

 

I guess you should make a separate thread since this is not the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
3 3