• 0

Jumpy Mouse on VMWare (AMD), Can't Do Anything?
2 2

Question

So I went ahead and installed Niresh OS X Mavericks 10.9 on VMWare Workstation 10 without an issue. The mouse worked throughout the entire setup.

 

Whenever I boot up and get to the login screen, my mouse jumps everywhere on the screen! The keyboard works fine, but nothing I do fixes the mouse. This makes it impossible to do anything. I also noticed the mouse seems to be permanently "grabbing" items as if the left-mouse button is always being held. So moving the mouse forces it to start dragging and opening random items.

 

I have used the USBBusFix=Yes flag. I tried reinstalling without installing the Laptop kext option. I even turned on Mouse Keys on Windows. None of this works. I can't do anything in OS X because I can't get to anywhere... I heard that certain mouses work, others do not. I only have 2-3 to test, but I have not yet done that.

 

I am using Windows 7 x64 with an AMD CPU, 32GB DDR3 RAM, NVIDIA GTX 680 SC, and loads of TB worth of storage. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

This is in the wrong section of the forum. Sorry! Mod can you move it to the Niresh Mavericks section?

 

Ended up finding the fix in a different post. Reinstall everything under a Windows 7 x64 OS on VMWare and it will fix the problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2