• 0

Intel HD Graphics 4600 Problems
2 2

Question

I have installed Niresh 10.9, and almost everything is working fine.

 

iGPU: Intel HD Graphics 4600

Motherboard: Asus B85-Plus

CPU: Intel i7-4771, 3.5GHz, 8MB Cache, LGA1150

 

I have one problem - Graphics bugs.

 

I have set my resolution to 1920x1080 in my 'org.chameleon.Boot.plist' (native for my monitor) that works fine. I have tried using EFIStudio and Chameleon Wizard to put my device device HEX code in 'Boot.plist' but this has not worked. When I open safari, go to some websites or open launchpad, I get bad graphics (see video). I am using VGA.

 

 

Is there any kext I can install or other workaround for this? Thanks

 

Edit: It appears to be the fade animations.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

I have the same problem when I use Safari... Now I am using Chrome...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It also dosent let me run Source games (TF2, Gmod, HL2), Minecraft or any game for that matter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am using VGA.

 

 

Unless your Using a DVI to vga adaptor i got bad news for yeh buddy.

VGA does not work well or most of the times doesn't work at all with Mac's (this includes Hackintoshes), and if does work it generates alot of graphical artifacts.

 

 

As for the game issues i have no idea what could cause that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2