• 0

The page to select Niresh Mavericks is not appearing
1 1

Question

Hey Guys,

 

I used win32DiskImager to write the dmg file into a usb.

 

I have formatted the hard-drive of my laptop.

 

The motherboard is using a HM76 chipset.

i5-3210M CPU

4GB DDR3 Ram

HD4000 and Nvidia GT635M

 

The problem is that the usb is not reaching the screen where I am supposed to select the boot disk. 

 

The BIOS settings are AHCI, UEFI off, Legacy on, Optimus Disabled, Secure Boot Off.

 

Am I doing anything wrong? 

 

Please help.

 

The usb is working on another PC. So the USB is not faulty and has been imaged correctly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Hey Guys,

 

I used win32DiskImager to write the dmg file into a usb.

 

I have formatted the hard-drive of my laptop.

 

The motherboard is using a HM76 chipset.

i5-3210M CPU

4GB DDR3 Ram

HD4000 and Nvidia GT635M

 

The problem is that the usb is not reaching the screen where I am supposed to select the boot disk. 

 

The BIOS settings are AHCI, UEFI off, Legacy on, Optimus Disabled, Secure Boot Off.

 

Am I doing anything wrong? 

 

Please help.

 

The usb is working on another PC. So the USB is not faulty and has been imaged correctly. 

 

I had the same problem. Try with ML 10.8.5 and after you update to 10.9.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had the same problem. Try with ML 10.8.5 and after you update to 10.9.

Didn't have to do that. I made a USB with chameleon boot loader and booted that first. It then detected the USB. Everything installed fine. The problems now are:

 

1. Screen flickering/tearing in safari and a few other apps and launchpad. 

2. The mic is always on for some reason.

 

Everything else is working awesome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Didn't have to do that. I made a USB with chameleon boot loader and booted that first. It then detected the USB. Everything installed fine. The problems now are:

 

1. Screen flickering/tearing in safari and a few other apps and launchpad. 

2. The mic is always on for some reason.

 

Everything else is working awesome.

Ok, for screen flickering, you have to open Chameleon Wizard, check GraphicsEnabler and select a value from 0 to 11 in IntelCapri FB

 

Read this for more information:

 

http://www.hackintosh.zone/osx86.html/hackintosh/articles/how-to/intel-hd4000-and-haswell-igpu-r12

 

In my case, i've set 3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, I set it too. I have 1024 mb showing in graphics for hd 4000. Still its occurring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1