• 0

Mavericks stuck after bootscreen
2 2

Question

Hello, i decided to install Niresh's OS X Mavericks, everything was good until the installation finished. After the bootscreen (gray screen with Apple logo) my screen displays "No signal" and stuck there. Also my motherboard doesnt have AHCI option in bios. During the installation i didnt touch anything at "customize" menu. Any suggestions?

 

My specs:
MB: ASUS P5N-D

CPU: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00 GHz

GPU: ASUS GTX 480

RAM: 2x 2GB A-Data

HDD: Western Digital Caviar Blue 320 GB 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Well, if you have an nvidi you have to tick that box in the customize menu. Anyway if you dont want that you could try adding GraphicsEnabler=Yes as bootarg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I try it, but the result was the same. Also i look at this topic http://www.hackintosh.zone/osx86.html/hackintosh/articles/how-to/fix-grey-screen-black-screen-mac-os-x-installation-hackintosh and i follow the steps, but when i attempting to reboot system freezes and gives me Kernel panic and however i was able to boot it up, but it was with 1024x768 resolution and when i try to shutdown or restart the system it freezes again and i must restart or shutdown it manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have this spec:

 

Intel® Core i7-4930K CPU @ 3.40GHz (12 CPUs), ~3.3GHz
Memory: 16384MB RAM Hyper X 16GB
SSD Sandisk 256
Graphics card: OC GTX 760 
MotherBoard :P9X79 LE

 

 

still getting stuck logo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2