• 0

IOAudioFamily(1.94f.....
1 1

Question

Dear Buddies...

 

 

i have installed Maverick in my ASUS X550LC and the rig is

 

i5

8GB

750GB

GT720M - 2GB

Intel HD4400

 

 

when i start it with -x command it goes well but when i start with chemilion it says like this

 

IOAudioFamily (1.9.4f.....

 

1405764759__img_20140719_153812.jpg

 

what should i do??

 

Please help me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Dont use voodohda, remove it and use a patched applehda for your sound

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dont use voodohda, remove it and use a patched applehda for your sound

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dont use voodohda, remove it and use a patched applehda for your sound

 

Ya Fine.... Thank you..

 

actually, when i install OS, i disabled Audio Driver option and found the Driver Kext and installed it..

 

but you know, My Audio is not proper... it sounds like "Dar Dar.." :) also My Audio Jacks are not working.. :( 

 

and also, when i use QuickTime for the movie... the window starts blinking...  i don't know why..

 

can you help me??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

that depends, what audio chipset do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

in My Windows Driver CD Says,

 

Realtek_Audio_Driver (ALC269_ALC663_ALC680_ALC277_ALC282_ALC668_ALC3229_ALC3236)

 

I did found for ALC269 in Niresh... But i am having the Chopy Audio Problem...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1