• 0

Stuck at Apple Logo/Reboot (USB)
2 2

Question

Hello! I have an "Packard Bell Easynote TE69HW" laptop based on Intel.

I've recently downloaded OS X Mavericks 10.9 USB version (Niresh). Whenever

i type in a flag, it only shows the Apple Logo in 3 seconds then it reboots! :(

I had the same problem with OS X 10.8.5 (Niresh), and they told me i had some problems with my

GPU/Graphics Card. I have an "Intel HD Graphics 4400", 2GB. I'm really hoping to have a Hackintosh!

 

Best Regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Is it before installion or post installation ?

If it's before, try the flag : xpcm-free

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is it before installion or post installation ?

If it's before, try the flag : xpcm-free

 

It's before installation. Dude i believe that i'm almost getting there.

I got this when i typed "xpcm-free"..

 

https://imageshack.com/i/ew20fe1fj

 

Keep helping me, please! i believe you can help me! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hummm wierd, never seen that before...

 

Did you do the needed changes in your BIOS ?

HPET - Change this to 64-bit (If you don't have anything like that, don't mind)

SATA Control Mode - AHCI

I guess you did, but we never know ahah

 

Try also :
-v npci=0x2000
-v npci=0x3000
 

Try with some any flags : http://www.macbreaker.com/2012/01/list-of-common-hackintosh-boot-flags_29.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hummm wierd, never seen that before...

 

Did you do the needed changes in your BIOS ?

HPET - Change this to 64-bit (If you don't have anything like that, don't mind)

SATA Control Mode - AHCI

I guess you did, but we never know ahah

 

Try also :
-v npci=0x2000
-v npci=0x3000
 

Try with some any flags : http://www.macbreaker.com/2012/01/list-of-common-hackintosh-boot-flags_29.html

 

My motherboard is already set to install Mac OS X.

 

i tried :

-v npci=0x2000

and

-v npci=0x3000

 

but still i've got the same error!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Erf, I'm sorry, I don't have any idea now... I suppose you already google it.

Try to remake the USB installer may be :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

when ever try to install mavericks on Dell optiplex 755 , system reboots , it restarts while loading mkexts while installation.

 

  

i m running osx 10.7.3 on my pc

 

pls help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2