• 0

Hackintosh freezes me in the last stage * HELP PLEASE *
3 3

Question

Greetings friends. I tell you, my problem is this; when I installed Maverick 10.9; the installation was successful, but when you make an account you ask the computer locks and sticks, and all I can do is restart the computer. Any suggestions, any help? 
 
Greetings thank you very much.  (PS: Sorry for my English i'm speak Spanish)
 
 
(My Specs: AMD FX-4100 3.6 Ghz - 8GB RAM - Motherboard Asus M5A78L-m lx - Graphics Card: Nvidia GT430 1GB - 320 GB HDD)
 
 
 
                            http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/901/WH5A5o.jpg
 
 

post-68221-0-28027200-1406691641_thumb.j

post-68221-0-21247800-1406691642_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Hi,

 

I am facing the same issue except my PS2 keyboard is also not working. I am just able to enter the boot flags and then after the after installation account creation setup starts, Keyboard is like dead.

For the freezing issue, tey the boot flags, ahciacquire=yes uhcireset=yes usbbusfix=yes -v. That will take care of freezing. If you have any suggestion to help me with the Keyboard issue I am facing, please let me know. I would greatly appreciate it.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Spanish translate

 

Tienes que arrancar en modo seguro para configurar -x 

Luego instalas chameleon con el multibeast y arrancas en modo normal, en multibeast seleccione la opcion graphicsenabler=yes 

PD: Deja me los datos de tu pc caracterísitcas:

 

You have to boot into safe mode to configure-x 
Then install chameleon in MultiBeast you boot in normal mode and in MultiBeast you select the option GraphicsEnabler = yes 
PS: Leave me the details of your pc Characteristics:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you for the reply. I replaced my PS2 Keyboard with USB Keyboard and was able to install the OS and Boot into it without any problem. Working Great now.

 

Now I am facing another issue. After installing the mavericks, I had left 700 GB of my 1 TB Sata HDD for windows. But when I boot into Windows Installation DVD, installer is not detecting any drive or partition.

 

Tried disk repair from windows Installed. No luck. Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
3 3