• 0

AMD Hackintosh graphics problems ( 10.9.4 ) ( need help to fix )
2 2


I have many graphics problems like red/pink icons or pictures, graphics distortion and many more:







My photo booth has a weird problem. my webcam works ( I mean I have video ) but when I takes a picture, result is a white photo

( I am not sure if it is photo  :D ) ( my photo booth is not pink/red, it is graphic problem when I take picture or modify its :) )

I have upgraded my 10.9.0 to 10.9.4 and there is only one good result; there is no more pink/red launchpad icons  :D.


My PC Spec. :

  • CPU AMD Athlon II X4 630 @2.8GHz
  • M/B ASUS M4A78 ( Chipset: AMD770/Sb700 ) ( LAN: Realtek8112 PCIE ) ( Audio: ALC887 8 channel ) ( BIOS: AMI BIOS pnp, DMI v2.0, Wfm2.0, ACPI v2.0a, SMBIOS v2.5 )
  • RAM Patriot 1 x 2GB DDR2 800MHz
  • VGA Zotac Geforce 9800GT 1GB 256-bit

I really want to fix these problems, other things work ( you know what I'm saying, just work ).

I will appreciate any help.

Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

I have same problem...


amd athlon II x4 630

asus m4a785td-v evo

geforce gtx 560 1G


Once the solution is a clover bootloader using red / pink icon problem.

However, after you install the Parallels Windows icon is still not resolved.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
2 2