• 0

Successfull installation with mayor problems
2 2

Question

Hey! I just successfully installed the OS X Maverick 10.9.0 on my PC. With the speccs:

 

AMD FX-4100 (even OC to 4.2Ghz)

 

Gigabyte GA-970A-UD3, socket-AM3+

 

XFX Radeon HD 6950 1GB Dualfan

 

8GB 1333mhz RAM

 

The only bootflag i used when i installed was: "amdfx -v"

 

It works fine, but when i try to load the OS without the bootflag "-x" it wont work. It will come to a point where it's just a gray screen.

 

Also when i'm booted up fine with "-x" some of the windows are "flickering" for example, when i start safari it "flickers" and when i move around the window it also "flickers" and the "adress bar" is kinda like "blinking". I tried to do the same with "System preferences" but it didn't flicker at all, even if i moved it around.

 

(EDIT) Also when i go to youtube in safari, it flickers as hell and i can't watch any videos. Because it only stands that there were some problem.

 

I kinda try to get a good snapshot of it. I've attached the picture. post-108050-0-93332500-1412770024_thumb.

Please, help me!

 

Best Regards

 

Gustaf

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Can you make a screenshot form your graphics in system profiler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2