• 0

Yosemite App store verification Error.
1 1

Question

I am keep on getting the verification error when trying to login to appstoe.

 

I am using clover Bootloader. I also attach the ioreg file.

 

I also tried the null ethernet and the efi studio.

 

 

 

iMac.ioreg.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

I can't able to understand what are you trying to say. Whether you solved the issue or its still persist.

 

 

Atlast found the problem. The problem is in the /Extra/SSDT.aml and i enabled the FixLAN in the clover configurator.

Step 1:  Delete the .aml file in the extra folder.

Step 2: Uncheck the FixLAN in the Clover Configurator Under ACPI Section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am keep on getting the verification error when trying to login to appstoe.

 

I am using clover Bootloader. I also attach the ioreg file.

 

I also tried the null ethernet and the efi studio.

 

I've seem problem, I'm using Chimera, and I also tried with Null ethernet, the problem is Extra folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've seem problem, I'm using Chimera, and I also tried with Null ethernet, the problem is Extra folder

 

I can't able to understand what are you trying to say. Whether you solved the issue or its still persist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1