• 0

Install error
1 1

Question

I have this errors then i install with amd, amd64 kernels and npci=0x2000 or npci=0x3000, -v, -x, -f flags
my pc is:
amd phenom ii x2 b55 (555) overclocked to x4

inno 3d gt440 1gb ddr5
asrock m3a770de

i have installed niresh maverick 10.9.0 and upgraded it to 10.9.4
please anybody help me to fix it

installing errors log:
https://www.dropbox.com/s/o8jvov88fsjuzoi/%D0%96%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%20%D0%86%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%2020-Nov-2014.txt?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Try with /amd64 -v npci=0x2000. With this flag i got the installer screen. Please respond if you've successfully installed the system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

having the same problem , i deleted mavericks for yosemite now

 

i tried the bootflags : /amd npci=0x3000 -v and /amd64 npci=0x2000 -v , but it shows me in the installation the same problems

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try with /amd64 -v npci=0x2000. With this flag i got the installer screen. Please respond if you've successfully installed the system.

 

I got installer screen successfully, but after installs began (2 or 3 minutes from start) - i got error

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1