• 0

Reboot AMD Processor
7 7

Question

9 answers to this question

  • 0

Same error here, smbios.plist not present after install on /Extra folder, i did put one after there with macpro but still reboot after booting, verified amd kernel, and its the correct one there. /s/l/k kernel

 

cpu: amdfx 8350

mobo: sabertooth 990fx

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

atlast fixed it...yosemite up and running on amd phenom x6 1100T

instead of saying fixed it, why not tell how did you do it, so the rest of us can knowq

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

cp -/Volumes/"Image Volume"/amd64 /Volumes/"Mac"/System/Library/Kernels/kernel

 

rm -rf /Volumes/"Mac"/System/Library/Caches

 

kextcache -/Volumes/"Mac"

 

 

Mac is the volume name I used and kernel is amd64..."Mac" is case sensitive...when installation finishes and restart timer starts ...quickly select terminal like u selected disk utility and type the three lines...replacing with ur kernel and volume name...be careful of the spaces.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had the same problem and fixed it after moving the kernel over from the installer. I also have a 6300 cpu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
7 7