• 0

App store and safari bug
5 5

Question

Hi, any one know how to fix appstore not showing contents, it keeps loading, Also safari always quit unexpectely. Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

  • 0

I had the same problems, that I did for the safari error was use MAXTHON, because chrome, safari and opera gave me the same problems but maxthon works perfectly, give it a chance.

And for the app store I'm searching for the solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i am using firefox

 

and what sould this tell us ?   i have same issue with my amd safari itunes etc

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i think we will need another kernel,.. i´ve testet all kernels i´ve found online,.. all gave me an instant power off ^^ 

 

the downloaded kernel must in ... System/Library/Kenels/  ? right ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It must be a kernel bug. Same distort, same USB, same settings, working perfectly on my Intel laptop. Are you all using /amd64 kernel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It must be a kernel bug. Same distort, same USB, same settings, working perfectly on my Intel laptop. Are you all using /amd64 kernel?

Yup  /amd64 Kernel !...      Looks like need to w8 for a better kernel for AMD

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok can any1 try something.../amdfx can boot phenom processors///can ny1 try installing with fx kernel and see if the app store bug still persists ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok can any1 try something.../amdfx can boot phenom processors///can ny1 try installing with fx kernel and see if the app store bug still persists ???

why you use /amdfx for phenom? i think you must use /amd64. coz it works for my phenom II X4...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

having the same issue with amd64 or normal amd kernel , using firefox too now

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

did your screenshot work? my mine not work. it always Failure to write the file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
5 5