• 0

No Internet after Installing Yosemite.
5 5

Question

I have successfully installed yosemite on my pc.

 

my Mobo name is : Asrock z77- extreme 4

 

But my mobo has Broadcom BCM57781 ethernet port. i am unable to get internet  to work.

 

can someone help me pls?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

First try to install "All in one Ethernet solution" (download from this site).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if that doesn't work then format your usb,or a different one and put multibeast yosemite on it..open and install your ethernet from the drivers part

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if that doesn't work then format your usb,or a different one and put multibeast yosemite on it..open and install your ethernet from the drivers part

 

I have the a similar Asrock Mobo (Z68 Extreme 4 Gen 3) with the BCM57781 Broadcom Ethernet chipset.  Multibeast doesn't have an install option for that particular chipset.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the a similar Asrock Mobo (Z68 Extreme 4 Gen 3) with the BCM57781 Broadcom Ethernet chipset.  Multibeast doesn't have an install option for that particular chipset.

Try vietnam tool. if not found, then just search for the kext on the net. if still nothing, you better get another one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
5 5