• 0

Freeze on logo after install
3 3

Question

Hi

 

I install Yosemite in my Dell N5010 Core I3.

Ram :  6GB

Graphics: INTEL HD GRAPHICS

HDD: 1 TB

 

But after smooth installtion its stucks after boot. I boot with pendrive.otherwise it shows me boot0 error.

 

I am attaching pictures then you can easily understand. (This is the same issue in Mavericks)

 

20141207_181935.jpg

 

 

20141207_183142.jpg

 

I attached installer error log. I donot understand this. I saved it when its 2 min left.

 

please help me.

 

Thanks

Installer Log 12-07-14.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

no boot flags i use. i again install and from customize I select chemeleon UFI option instead of default and I can now use mac. but cannot connect to internet. and I have grpahics problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I prefer using boot-flags. So I suggest you must try it too. These are common boot-flags:

 

- Processor Type: /amd or /haswell 

- Graphic card type: NVDIA (GraphicsEnabler=Yes) or ATI (GraphicsEnabler=No)

- Motherboard type: Gigabyte (PCIRootUID=1) or ASUS, INTEL etc (PCIRootUID=0)

- npci type: ATI (npci=0x2000) or NVDIA (npci=0x3000)

- verbose mode: -v

 

 According to your system, I suggest you to use this boot-flags.

 

/haswell GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=0 -v npci=0x3000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
3 3