• 0

iCloud, AppStore, iMessage NOT WORKING !
0

Question

Hello Everyone,

 

Here's My Story.

I am Using Hackintosh Sine Leopard It worked Flawless till Mavericks.
I installed Yosemite Zone Niresh Distro Yesterday. Sine then I am trying to figure out iCloud Fix.

Here is what I tried till.

Reinstalled OS like 20 times.
EFIstudio Method. (This method is to make Ethernet as en0 I already got en0 in System Config.)
IMessage Fix V2 (Nireh Hack).
Changed SMBIOS to everything.

But non of them worked.

 

Details :- 

Sys Config :-

 Model Name: iMac

  Model Identifier: iMac11,1

  Processor Name: Intel Core 2 Duo

  Processor Speed: 1.2 GHz

  Number of Processors: 1

  Total Number of Cores: 2

  L2 Cache: 2 MB

  Memory: 2 GB

  Bus Speed: 800 MHz

  Boot ROM Version: www.hackintosh.zone

  SMC Version (system): 1.30f3

  Serial Number (system): W8053TYI5RU

  Hardware UUID: D5194B8D-670A-583D-AE52-1874D81675E0

 

 

ALX Ethernet Driver:

 

  Name: Qualcomm Atheros AR8131 Gigabit Ethernet

  Type: Ethernet Controller

  Bus: PCI

  Vendor ID: 0x1969

  Device ID: 0x1063

  Subsystem Vendor ID: 0x1458

  Subsystem ID: 0xe000

  Revision ID: 0x00c0

  Link Width: x1

  BSD name: en0

  Kext name: ALXEthernet.kext

  Location: /System/Library/Extensions/ALXEthernet.kext

  Version: 1.0.2

 

 

NetworkPreferences.plist 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Interfaces</key>
<array>
<dict>
<key>Active</key>
<true/>
<key>BSD Name</key>
<string>en0</string>
<key>IOBuiltin</key>
<true/>
<key>IOInterfaceNamePrefix</key>
<string>en</string>
<key>IOInterfaceType</key>
<integer>6</integer>
<key>IOInterfaceUnit</key>
<integer>0</integer>
<key>IOMACAddress</key>
<data>
HG9lkk7/
</data>
<key>IOPathMatch</key>
<string>IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/PEX1@1C,1/IOPP/ethernet@0/ALXEthernet/en0</string>
<key>SCNetworkInterfaceInfo</key>
<dict>
<key>UserDefinedName</key>
<string>Ethernet</string>
</dict>
<key>SCNetworkInterfaceType</key>
<string>Ethernet</string>
</dict>
</array>
<key>Model</key>
<string>iMac11,1</string>
</dict>
</plist>
 
org.chameleon.Boot
 
<dict>
<key>CSTUsingSystemIO</key>
<string>y</string>
<key>DropSSDT</key>
<string>y</string>
<key>EnableC2State</key>
<string>y</string>
<key>EnableC3State</key>
<string>y</string>
<key>EnableC4State</key>
<string>y</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>y</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>y</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1024x768x32</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>y</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>debug=8 ahcidisk=1 dart=0</string>
</dict>
</plist>
 
smbios.plist

<dict>
<key>SMbiosversion</key>
<string>www.hackintosh.zone</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F2268DAE</string>
<key>SMfamily</key>
<string>iMac</string>
<key>SMproductname</key>
<string>iMac11,1</string>
<key>SMserial</key>
<string>W8053TYI5RU</string>
</dict>
</plist>
 
 
 
PLEASE HELP ME THANK YOU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0