• 0

"Missing Bluetooth Controller Transport" with GraphicsEnabler=Yes
2 2


Hello Wonderful People,

  • I have successfully finished the Installation of Yosemite (using the bootflags /amdfx -v ncpi=0x2000), but when I was on my first boot to the OS, I got the error in -v mode: "Missing Bluetooth Controller Transport"
  • I followed the guide and re-installed Yosemite with "all the Backup Graphics Extensions Packages Selected" -  Same Error When I was about to boot.
  • So I re-installed again with "all the Backup Graphics Extensions Packages Selected", but NOW, with GraphicsEnabler=NO.

I have managed to boot correctly and finish the installation and also installed my network kexts !


Now, with GraphicsEnabler=NO, I dont have the Graphic Power of my R9 270x, the QE/CI is not working.


I tried to reboot using the GraphicsEnabler=YES, (because on Mavericks when I boot with GraphicsEnabler=Yes the Gaphics are good - The QE/CI starts working) but i still get the same error: "Missing Bluetooth Controler Transport"



Can you guys help me pass this problem and use Yosemite with good Graphics ?



My system:

- AMD FX 6300;

- MSI R9 270x 4GB

- Asrock 990FX Extreme 3

Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Try to copy all the ATi Kext back to the Extensions folder

Then repair all (Permissions and build cache) by using kext wizard


then, of course ... reboot

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
2 2