• 0

Installatin Stocks At Startup
0

Question

9 answers to this question

  • 0

plz help me while installing maverick i am getting one stop symbel.

 

boot with -v and paste the screenshot where it stops.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You can check in the 10.8.5 forum ,theres alot of post with Fixes for "still waiting for root device" theres alot of help on how to fix this problem in the web site ,search for it and try them if nuthing work.please report and il help you out

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have tried all the boot flags ex:- -v ,graphicsenabler=yes/no, -x, cpus=1, ncpi=0*2000 etc plz help me

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thank you niresh its installed successfully. but i have one problom  i am using sony vaio e series vpcea32ea laptop. i have a problom in mouse pad its left and right buttons not working. but mouse pad is working only buttons problom thats way i am using externel mouse while i am installing laptop mouse and externel is working after installing is compleated while i am setting up the account only internel mouse is working with double touching the mouse pad after starting the os externel mouse and dowble touching pad not working also usb ports also not working while im inserting the usb pendrive .. plz help me to solve the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0