• 0

Blackscreen Laptop: Toshiba Tecra
0

Question

Hi all,

 

i have done a good install and have the following issue,

 

When i reboot the laptop first mij screen is working but after the boot screen (white/Gray apple screen) is turns to black.

When i reboot the laptop and put an external screen to the laptop it works great....

 

Anyone knows how to solve this?

 

Thanks.!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Can u give specs about the setup

 

My specs are:

 

Motherboard:
Toshiba Tecra S11 - 168
Cpu Processor:
Intel Core i5 M560 @ 2,67Ghz 4Core
Memory (RAM):
4 GB 1600 MHz DDR3
Graphics:
NVIDIA 2100M
Storage:
300 GB SATA Drive (Primary)
Mac os x Version:
Os X 10.9 (13A603)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

 

I'm a Alex's colleague, with the exact same laptop and  I have tried several different boot/kernel flags.

 

The once I tried : GraphicsEnabler=Yes/No (both), PCIRootUID=0/1 (both), SkipNvidiaGfx=Yes/No, -x , -v (no resolvable errors) Still only output on external display (I tried every flag without the external display plugged in.)Does anyone know how to use the flags display_0= and display_1= ? Is there a way to figure out wich Hex key to use (or how to retrieve it) for the internal display, or are we forced to edit the DSDT, wich I have never done before, so hints are welcome.

 

I've seen a different post about making a change to the DSDT regarding Nvcap being wrong in de DSDT, I'll try to test this, when I can....

 

Thanks,

 

Dennis.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Also on my PC same issue.

 

Specs:

 

Processor  2,99 GHz Intel Core 2 Duo

Geheugen  16 GB 0 MHz FLASH

Videokaart  NVIDIA GeForce GT 640 2048 MB

Software  OS X 10.9.1 (13B42)

 

Currently i have Mavericks installed with MyHack 3.3

There i have no issues.

 

When i start the Niresh Mavericks installation i see the boot screen and after that i like to see the white setup screen but instead i see a black screen.

It looks like a Niresh issue because other setups works,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0