• 0

Stuck at mbinit: done [64MB total pool size, (42/21) Split] on Asus Q200e
1 1


Hello All,

 I'm new to this and looking to get past this screen.


I used the Yosemite zone Bootable USB to install OS on a Mac Partition created by the disk utility.


Secure boot disabled, SATA is set to AHCI.


The installation was successfully and the Setup prompt to reboot.


It reboots the Hackintosh zone where I get to " boot Mac OS from Partition " and it get stuck on the apple logo with progress bar


using -v, -x, -f, -cpus=1 , graphics enabler result in the same Screen (posted as attachment).


in the setup, under system information my laptop was recognized as MacBook air.


Please help me out! :(


My Laptop:

Asus Q200E

CPU: i3-3217U

4 Gb

Intel HD Graphics 4000

BIOS: X202E.210,6/20/2013

SMBIOS : 2.7




Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Look up IGPEnabler=Yes also perhaps you need to find a string to use for "device ID" to correct issues with the HD4000 GPU in the CPU. There are various different strings used for Device ID depending on the system one has, but you can also IGPlatformID see more information here http://www.tonymacx86.com/articles/110058-article-new-intel-hd-graphics-boot-flags-chimera.html

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1