• 0

Previously working Mavericks but installing Again not working
2 2

Question

Hello Friends,

 

I had installed Niresh Mavericks few months ago and it was working fantastic.

 

3 days ago I decided to install Niresh Yosemite and I started installation.Before installing Yosemite I erase drive that has Mavericks. (My Big Mistake).

 

Now I am trying to install Yosemite and not succeed. I again tried to install Mavericks and even Can't Install Mavericks.

 

Tried All most All flags. -v -x -f -s UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No Almost all in different Combination.

 

When I installed Mavericks few months ago it has booted just with UseKernelCache=No -v.

 

Currently it is stucking sporadically at 2 points.

 

1.[iOBluetoothHCIController][start] -- completed

 

2.System uptime in nanoseconds

 

My PC Details :

 

DH16 Intel HD MotherBoard

i3 2nd gen Processor

4 GB RAM

 

 

I'm not using any other graphics Card but same PC was working Awesome with Mavericks Few months Ago so Dont thing it's problem of PC.

 

Please Please Please Help me.

 

Any Help Will be Apreciated !

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Try to not use -x and also try npci=0x2000 or npci=0x3000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2