• 0

Mac OS X Yosemite 10.10.1
1 1

Question

Hi guys! 

 

I'm here to say that my instalation was really great: everything works, but i have not tested the HDMI yet.

 

My rig:

 

CPU: Intel Pentium G620 (3M Cache, 2,60GHz)

 

MB: Asus H61M-C

 

GPU: Asus GT430 1GB graphics card

 

RAM: 2 x 4 GB DDR3 memory

 

HDD: Kingston 120 GB SSD 

 

 

Everything works smooth and perfectly, without lags and bugs. First, I tested this computer on OS X Mavericks (works perfectly too), then, i wanted to try updating it to Yosemite. Everything works perfectly.

 

I have used Multibeast 6.5 for Yosemite and MacPois0n - EPU v1.4

 

Hope your instalations will be that sucessful, how was mine :) Good luck to your Hackintoshes :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

i am having the same configuration as yours sir.

 

 MOBO :  ASUS H61M-C.

PROCESSOR :  Intel G2030 2.9GHz

RAM : 2 x 4 GB

GRAPHICS : Asus GT430 1GB

 

I WANT TO INSTALL EITHER MAVERICKS OR YOSEMITE IN MY PC. IS THERE ANYTHING PURTICULAR THAT I WANT TO CHANGE IN THE BIOS ? DID YOU USE ANY PATCH?

WAITING FOR YOUR REPLY SIR. THANKS IN ADVANCE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1