• 0

"Still waiting for root device"....
0

Question

I have been trying to boot the Yosemite Zone installer and I cannot get it to pass "Still waiting for boot device". I have tried USBBusFix=Yes, USBLegacyOff=Yes, booting with the Haswell kernel (4690K), I tried Zenith432's GenericUSBXHCI.kext with Clover using WithKexts and it still doesn't work It does seem to hang up a bit before that after it loads VoodooUSBMouse. I'm probably doing something wrong I suppose? I'm using a flash drive with the Yosemite Zone .dmg that I wrote on it with TransMac. I did verify the .dmg's MD5 just in case, and it does match with the one on the download page. Any help would be appreciated, thanks.  :rolleyes: 

 

bdmdpr8.jpg

 

G0Y3Ty3.jpgIzQ8Vqz.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

@ as far as i can see from the log its mssing the root dmg so probably you have customized the installer

boot with this flag

root-dmg=file:///BaseSystem.dmg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@ Sorry for the late response. Still no success with this flag, does the exact same thing. Here's some more system info in case that helps:

 

Intel Core i5-4690k

Asus Z97M-Plus

8GB RAM

Nvidia GeForce GTX 750 Ti (might be causing some issues? Maxwell...)

 

 

Thanks for the help.

 

 

 

EDIT: Installer has not been modified.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0