Amd Pc ye Yosemite Kurdum Ama
2 2

4 posts in this topic

öncelikle çok teşekkürler emeğinize sağlık, 

 

ben yosemiteyi uzun uğraşlar sonunda pc ye kurdum npci=0x3000 ile boot edince açılıyor, herşey çalışıyor fakat ekran kartını bir türlü tanıtamadım, bu yüzden çok yavaş ve görüntü bozuk , ekran kartımın modeli ati radeon HD 3850 1gb,

 

10.8.0 kext i buldum bu ekran kartı için yükledim fakat hiç birşey değişmedi yine tanımadı, 

 

yardımcı olabilirseniz minnettar olurum , şimdiden teşekkürler,,, sistemi ek 'e ekledim

Report.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

aty_init isimli bir sürücü var bunun çeşidi bol yani all version vb. bunu deneyin olmazsada düzenlemesini bulmanız lazım insanelymac de falan

bu arada herşey çalışıyor ve herşeye rağmen kart olmadıysa size nvidia gt 730 gibi bir kart öneririm e tabi dolar pahalandı ama napacaksınız :) değişmek daha mantıklı eğer olmazsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

teşekkür ederim cevap için , buldum yükledim kext'i ama GraphicsEnabler=Yes -v ile boot ettiğim zaman  applenforceata found 0 units 'da takılıyor kalıyor ilerlemiyor, GraphicsEnabler=No ile açabiliyorum ama bu seferde ekran kartını tanımıyor

Share this post


Link to post
Share on other sites

teşekkür ederim cevap için , buldum yükledim kext'i ama GraphicsEnabler=Yes -v ile boot ettiğim zaman  applenforceata found 0 units 'da takılıyor kalıyor ilerlemiyor, GraphicsEnabler=No ile açabiliyorum ama bu seferde ekran kartını tanımıyor

PCIRootUID=1 veya 0 dene. npci=0x2000 veya 3000 deneyebilirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2